Észak-Korea

Amikor belekezdtem az utazási bloggerkedésbe, akkor még én sem gondoltam bele, micsoda aranybányára fogok majd egyszer bukkanni. Ennek már kicsit több, mint  éve, de az amire rátaláltam, az megérte ezt a várakozást. Ugyanis elindult idehaza is egy olyan weboldal, a kulonlegesuticelok.hu, akik olyan irányokkal büszkélkedhetnek, mint például Észak-Korea.

Észak-Korea a Távol-Kelet egyik gyöngyszeme

Miért is vagyok ettől az úti céltól ennyire elájulva? Hát elmesélem. Először is. Az aki csak az idióta hírekből és különféle bulvársajtóból tájékozódik az csupán a felszínt súrolja és baromira semmi köze nincs az Észak-Korea valósághoz. Tény és való, hogy maga az ország, az egy kommunista diktatúra, és lövöldöznek mindenféle hülye rakétákkal. De ez csupán a bulvár széle. A valóság az bent van az ország mélyében.

Észak-Korea

Észak-Korea a hétköznapokban

Mit is értek én azalatt, hogy ez egy csodaszép ország? Elsősorban azt, hogy az Észak-Korea belsejében olyan természeti csodás tájak és építészeti egyediségek találhatók, amelyekkel nem tudnak versenyre kelni a nyugati kulturális látványosságok. Na, most aztán tényleg komplett idiótának gondolhattok engem. De egyet kérdezek én? Valaha valamelyikőtök is vette a fáradtságot, hogy a neten vadásszon olyan országok után és érdekességnek tanulmányozza őket, amelyekről csak negatívumokat lehet folyamatosan hallani? Biztos nem. És miért? Azt is megmondom én. Mert irtózatosan bele van mindenki kényelmesedve az otthoni tespedésbe, az irodai robotba és egyszerűen elmegy mellettük az Élet nagybetűs vonata

Mert igenis Észak-Korea megér egy látogatást, amely most már ennek az irodának a jóvoltából lehetségessé is vált https://kulonlegesuticelok.com/utazas/eszak-korea. Ők csak és kizárólag egzotikus és fantasztikus etnikumú és természeti csodákkal teli országokkal foglalkoznak, mint például Észak-Korea. Szerintem nagyon szép és látványos dolog egy fehér homokos parton posztolgatni képeket magunkról és a beach boy-tól koktélokat szürcsölgetni. Mindenkinek szíve joga, de hogy ettől hogyan lesznek ezek az emberek belülről gazdagabbak, azt ugye nem kell most részleteznem. Mert sehonnan.

Ők pont azok, akik utána beülnek egy drága étterembe, a drága kocsijukkal és folytatják a teljesen üres életüket. Míg vannak azok az emberek, akiket baromi vonz egy Észak-Korea – https://www.eszakkoreahirek.hu/ , hogy megismerhessék a kommunista rezsim valóságos hétköznapjait, ahol nem működnek a közösségi média oldalak, ahol szigorú szabályok szerint kell viselkedni és ennek a varázslatos világát lehet megismerni. Ehhez, ha azt hiszik, hogy olcsó mert kommunista és mi abban az érdekes, hát el kell, hogy keserítsem a műceleb barátainkat. Bizony nem az. És azért nem, mert rengeteg pénzbe és kapcsolati tőkébe került ennek a cégnek az, hogy el tudta intézni, hogy egyáltalán betehessék külföldiek az utált nyugatról a lábukat Észak-Koreába.

Ezért kérek mindenkit arra, hogy ne legyünk előítéletesek, mert sokszor nagyon is a mélységekben vannak az igazi csodák elásva.

The following two tabs change content below.

HEAdmin

Latest posts by HEAdmin (see all)